Barbara Dallosová Krimi Správy

Žiarski policajti chytili dvoch vodičov: Jeden na luxusnom aute, druhý v protismere, obaja opití

Drzosť niektorých vodičov nepozná hraníc. Žiarski policajti hovoria hneď o dvoch prípadoch. Posúďte sami...

Ilustračný obrázok k článku Žiarski policajti chytili dvoch vodičov: Jeden na luxusnom aute, druhý v protismere, obaja opití
Zdroj: Policajný zbor SR

O dvoch prípadoch, ktorých spoločným menovateľom bol alkohol, informuje krajská polícia na svojom oficiálnom facebookovom profile. Ako zdôrazňujú policajti, oba prípady sa stali za bieleho dňa.

V prvom šlo podľa mužov zákona o vodiča luxusného auta, ktorý už mal za alkohol zadržaný vodičák. ,,Neodradilo ho to a opäť sadol za volant. Hliadka obvodného oddelenia ho zastavila na hlavnom ťahu prechádzajúcom mestom. Pri dychovej skúške nafúkal 0,65 promile," ozrejmujú policajti s tým, že svojím konaním sa dopustil okrem vedenia vozidla pod vplyvom alkoholu aj prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

O pár dní neskôr policajti spozorovali vozidlo idúce v protismere na hlavnom cestnom ťahu smerom z Kremnice do Žiaru nad Hronom. ,,Keďže si to situácia na ceste nevyžadovala, vodiča zastavili a skontrolovali. Pri dychovej skúške nafúkal až 2,73 promile alkoholu!," píšu policajti s tým, že obaja vodiči budú musieť svoje konanie vysvetľovať pred súdom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM