Barbara Dallosová Krimi Správy

Žiarski policajti chytili muža (32): Začalo to tým, že sadol do taxíka...

Muž z Dolnej Ždane má podľa mužov zákona na krku obvinenie a hrozí mu pobyt za mrežami. Polícia opisuje prípad z nášho okresu.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski policajti chytili muža (32): Začalo to tým, že sadol do taxíka...
Zdroj: TASR

Polícia v Žiari nad Hronom obvinila muža (32) z Dolnej Ždane z prečinu krádeže. Ten v nedeľu (28.4.) okolo štvrtej nadránom v Žiari nad Hronom oslovil taxikára a chcel odviezť do Dolnej Ždane. Informuje o tom krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku.

,,Taxikár ho odviezol a keď zastavil na parkovisku, obvinený zo stredovej priehradky medzi sedačkami ukradol mobilný telefón a z taxíka ušiel," uvádza polícia.

Ako pokračujú muži zákona, tohto konania sa muž dopustil aj napriek tomu, že v poslednom roku bol za priestupok proti majetku už potrestaný.

,,Polícia v Žiari nad Hronom prijala oznámenie od poškodeného taxikára a podľa popisu páchateľa policajti zistili, že ešte pred tým, ako sa dal taxíkom odviezť domov, ho predvádzali na policajné oddelenie za účelom zistenia totožnosti. Krátko po krádeži ho policajti vypátrali aj s ukradnutým mobilom. Po vykonaní procesných úkonov ho poverený príslušník umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby," ozrejmuje krajská polícia.

V minulosti už bol podľa polície muž zo Ždane odsúdený za podvod a za takúto krádež môže byť potrestaný odňatím slobody až na dva roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM