Barbara Dallosová Krimi Správy

Žiarski policajti riešia nehodu: Zrážka troch áut, štyria zranení, FOTO

Na neďalekej ceste došlo k dopravnej nehode, schytali to hneď tri osobné autá. Policajti vysvetľujú, čo sa stalo.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski policajti riešia nehodu: Zrážka troch áut, štyria zranení, FOTO
6
Galéria

Polícia v Žiari nad Hronom objasňuje dopravnú nehodu troch osobných áut, ktorá si vyžiadala štyroch zranených. O tom, čo presne sa malo na ceste stať, informuje krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako opisuje hovorkyňa, vodič (46) Toyoty Corolla šiel v smere od obce Veľké Pole, keď šiel cez zákrutu, prešiel časťou auta do protismeru.

,,V tom čase v opačnom smere jazdy išlo vozidlo Lexus, ktoré viedol vodič (36) z Bratislavy, pričom došlo k zrážke ľavými prednými časťami. Za vozidlom Toyota išlo vozidlo Alfa Romeo, vodič (22) zo Zvolena pre krátku vzdialenosť už nedokázal zastaviť a narazil do vozidla Toyota," uviedla Faltániová.

Pri dopravnej nehode sa podľa polície dvaja vodiči a dvaja spolujazdci ľahko zranili. Ako dodáva policajná hovorkyňa, pravdepodobnou príčinou tejto nehody bolo nesprávne vyhýbanie sa protiidúcich vozidiel. ,,Na mieste bol aj znalec z odboru cestnej dopravy a presná príčina ako aj miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu objasňovania," doplnila hovorkyňa.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Policajné zábery z miesta: Zrážka troch osobných áut
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM