Barbara Dallosová Rôzne Správy

Žiarski útulkáči čakajúci na druhú šancu: Malý Riško vám zlomí srdce! FOTO, VIDEO

Chladnejšia časť roka sa blíži a v kotercoch žiarskeho útulku čaká na milujúcich majiteľov niekoľko psíkov. Nechajte sa dojať.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski útulkáči čakajúci na druhú šancu: Malý Riško vám zlomí srdce! FOTO, VIDEO
14
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Psíci zo žiarskeho útulku sa opäť snažia nájsť si cestu k ľuďom, hoci práve tí sú väčšinou dôvodom, prečo končia v kotercoch. Zariadenie, ktoré prevádzkuje OZ Strážni anjeli, má priestory takmer neustále plné. Na svoju druhú šancu tu čakajú veselé mladé psíky, bojovníci, ktorým bolo ublížené, silní strážcovia dvora, ale aj gaučoví maznáčikovia.

Adopcia pre psíky znamená celkom novú šancu, pomôže ale i dočasná opatera, pri ktorej môžu psíci na nových majiteľov čakať v príjemnejšom prostredí, než je koterec útulku. Pracovníci združenia sa snažia psíkom podmienky pri čakaní na pánov neustále skvalitňovať. Toto leto pribudol v areáli výbeh, na ktorom si obyvatelia útulku môžu užiť aspoň trochu slobody.

Medzi psíkmi, ktorí čakajú na nový domov, je ak kríženec čivavy Riško. Pracovníci útulku opisujú dvojročného Riška ako veselého a veľmi prítulného. Video hovorí za všetko.

Prezrite si v našej galérii fotky všetkých psíkov, ktoré momentálne čakajú na adopciu v žiarskom útulku. Ak vás niektorý zaujme, volajte na telefónne čísla 0908 661 737 alebo 0948 082 206 alebo hľadajte viac info na facebookovom profile OZ Strážni anjeli.

VIDEO: Drobček Riško a jeho obrovská radosť z ľudskej pozornosti
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM