Barbara Dallosová Rôzne Správy

Žiarski vodiči, neprehliadnite: Jarmok zatvorí ulice, kedy a kde?

Na jarmok sa mnoho Žiarčanov teší. Vodičom ale podujatie môže spôsobiť vrásky a cez uzavreté ulice neprejdú ani autobusy.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski vodiči, neprehliadnite: Jarmok zatvorí ulice, kedy a kde?
Zdroj: TASR

Žiarsky jarmok sa blíži. Podujatie v starej časti mesta bude prebiehať 12. a 13. októbra. Populárny jesenný jarmok zaplní ulice ľuďmi, čo ale každoročne znamená aj obmedzenia pre vodičov.

Vodiči niekoľko dní nezaparkujú tam, kde sú zvyknutí, a počítať treba aj s úplnou uzávierkou niekoľkých ulíc. Zmeny platia aj pre autobusy Mestskej hromadnej dopravy (MHD).

Ako informuje mesto na oficiálnych stránkach Žiarskeho jarmoku, uzatvorené budú: Svätokrížske námestie v dobe od štvrtka 11.10. od 9.00 do 18.00 hodiny a od piatka 12.10. 4.00 hod. nepretržite do soboty 13.10.2018 do 20.00 hodiny a ulice Hviezdoslavova, Š. Moysesa (od križovatky s Ul. A. Dubčeka po križovatkou s Ul. A. Kmeťa) a Ul. A. Kmeťa v čase od piatka 12. 10. od 4.00 do soboty 13. 10. do 20.00 hodiny.

V týchto uliciach nebudú vo štvrtok obsluhované v oboch smeroch ani autobusové zastávky Svätokrížske námestie a Hviezdoslavova ulica, v piatok a sobotu zastávky MHD Svätokrížske námestie, Hviezdoslavova ulica, Ulica A. Kmeťa a Ulica dukelských hrdinov. ,,Pre mestskú hromadnú dopravu a ostatnú cestnú premávku budú uvedené ulice opäť prejazdné v sobotu 13. októbra po 20.00 hodiny," píše sa na webe jarmoku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM