Barbara Dallosová Kultúra Rôzne Správy

Žiarsky VIDEOKLIP plný leta: Pozrite si novinku medzi prvými!

Žiar má svoj nádejný letný hit. Pozrite si čerstvý klip plný slnečných lúčov, letného vzduchu a ženskej krásy.

Zdroj: YouTube.com

Aj folková scéna môže mať svoj letný hit. To sa snažili dokázať muzikanti zo zoskupenia Janko Kulich & Kolegium a na svetlo sveta vyšli s novinkou doplnenou o slnkom zaliaty klip.

Folkrocková skupina, ktorá má zázemie práve v Žiari nad Hronom, pokrstila v decembri minulého roka spolu s českým muzikantom Ivanom Mládkom svoj 4. štúdiový album s názvom Doba drevená.

Kapela okolo pesničkára a organizátora Janka Kulicha prichádza pred letom s druhým singlom Mala si a s profesionálnym videoklipom z produkcie Cesar production, známej zo spolupráce s populárnym D.Jom EKG. Videoklip k piesni sa natáčal v exteriéroch v okolí domovského mesta skupiny Žiaru nad Hronom.

„Chceli sme príjemný, romantický videoklip bez príbehu s krásnou mladou slečnou, aby sa bolo aj na čo pozerať. Skladba Mala si je tak trošku nostalgickou poctou pre naše ženy, ktoré sú pri nás v dobrom i zlom celý náš život a hoci rôčky postupne pribúdajú, všetko prečo sme sa do nich zaľúbili stále majú," vysvetľuje frontman Janko Kulich.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM