Barbara Dallosová Rôzne Šport Správy

Zima bez Big Airu, a čo leto? Padlo rozhodnutie o šou na kremnickom kúpalisku

Obľúbený Big Air v meste túto zimu vynechal. Návštevníci už ale poznajú aj jeho letnú verziu v podobe festivalu na kúpalisku Katarína.

Ilustračný obrázok k článku Zima bez Big Airu, a čo leto? Padlo rozhodnutie o šou na kremnickom kúpalisku
Zdroj: Big Air v meste

Skokanský mostík uprostred historického centra mesta. Takáto raritka je v Kremnici na niekoľko zimných dní samozrejmosťou už viac než desaťročie. Z konštrukcie skáču snowboardisti a freestyle lyžiari počas športovo-zábavnej adrenalínovej šou Big Air v meste (BAVM).

Pred dvoma rokmi predstavil Big Air svoju letnú, festivalovú verziu. Skokanský mostík viedol do bazéna na kremnickom kúpalisku, hoci v ten rok už nebolo v prevádzke. Súčasťou podujatia boli koncerty a sprievodné akcie.

Ako oznamujú organizátori na svojom oficiálnom facebookovom profile, letný Big Air nás čaká aj tento rok. ,,Po druhýkrát vás pozývame na jedinečný Letný Big Air v meste festival, ktorý sa uskutoční na jedinečnom kremnickom kúpalisku už 7. – 9.6. 2019," avizuje organizačný tím.

Organizátori tak urobili po tom, ako podujatie v dhej šnúre vynechalo zimný ročník. Na jeseň 2018 občianske združenie FRST Crew oznámilo, že Big Air v meste sa po novom roku konať nebude. „Dôvodov bolo niekoľko, no ten hlavný je asi potreba oddýchnuť si po organizačne extrémne náročných posledných podujatiach. Chceme načerpať nové sily aj motiváciu do ďalších ročníkov,“ vysvetlil vtedy Ondrej Horváth z organizačné­ho tímu.

Pozrite si atmosféru letného Big Airu spred dvoch rokov vo videu.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM