Barbara Dallosová Krimi

Zlodej v regióne v okamihu okradol naraz dve ženy: Lup v hodnote viac než 1 000 eur!

Dve muchy jednou ranou. Páchateľ, ktorý podľa polície okradol v okamihu hneď dve osoby, si odniesol lup v hodnote viac než tisíc eur. Polícia vysvetľuje, ako sa mu to podarilo.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej v regióne v okamihu okradol naraz dve ženy: Lup v hodnote viac než 1 000 eur!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás už informovali, polícia má na stole prípady krádeží zo žiarskych nákupných centier. Ďalší podobný prípad riešia podľa policajnej správy muži zákona z Novej Bane.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, krádež (8.4.) sa mala odohrať v predajni na Námestí sv. Alžbety v Novej Bani, kde páchateľ ukradol z nákupného vozíka Zvolenčanke (63), ktorá práve nakupovala, dámsku semišovú kabelku. Podľa slov hovorkyne mala poškodená v kabelke peniaze, osobné doklady a platobnú kartu a krádežou jej vznikla škoda 337 eur, to však ešte nebol celý lup.

,,V ukradnutej kabelke sa ešte nachádzali osobné veci patriace aj ďalšej 39-ročnej žene z Veľkej Lehoty. Okrem dokladov a peňazí mala v kabelke aj dva mobilné telefóny a kľúč od osobného motorového vozidla s príveskom na diaľkové ovládanie od vstupnej brány," priblížila Faltániová s tým, že druhej žene vznikla krádežou škoda odhadnutá na 956 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM