Rôzne Správy

Zmena v prerobenom žiarskom kine: Novinku si vyžiadali diváci

Už niekoľko týždňov si môžu Žiarčania v miestnom kine vychutnať filmy v nových sedačkách. Od nového roka si môžu spríjemniť sledovanie ešte aj inak.

Ilustračný obrázok k článku Zmena v prerobenom žiarskom kine: Novinku si vyžiadali diváci
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Po vynovenej kinosále prichádza žiarske Kino Hron s ďalšou zmenou pre divákov. Po novom si budú môcť počas sledovania filmov vychutnať aj občerstvenie.

Konzumácia nápojov a občerstvenia bola doteraz v žiarskom kine zakázaná. ,,Pristúpili sme k tomu z toho dôvodu, že ľudia si nosili aj plné tašky čipsov, rušili ostatných divákov a spôsobovali značný neporiadok v kinosále," uviedla Lýdia Glezgová z Mestského kultúrneho centra (MsKC) Žiar nad Hronom.

Nasledoval tak zákaz, ktorý sa však MsKC rozhodlo zrušiť. Ako priblížila Glezgová, prieskum medzi divákmi ukázal, že im občerstvenie v kinosále chýba. Po novom si ho tak budú môcť zakúpiť v novootvorenom mestskom informačnom centre, ktoré sa v budove MsKC nachádza.

Nový vnútorný poriadok kina totiž hovorí, že vstup do kinosály je povolený iba s občerstvením zakúpeným v priestoroch MsKC. Nápoje musia mať diváci v zatvárateľných obaloch.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM