Martin Károly Rôzne Rôzne

Zmeny nastali aj na poste riaditeľa TS s.r.o.

Žiar nad Hronom - Po ostatnom zasadnutí mestského parlamentu nastali zmeny aj na poste riaditeľa a konateľa mestskej eseročky Technické služby /TS/. Igor Rozenberg doterajší riaditeľ sa deň pred zastupiteľstvom, 18. mája, vzdal tejto funkcie na vlast

Na tomto poste pracujem už 11 rokov,“ tvrdí pre Žiar24 rezignovaný riaditeľ, Igor Rozenberg a dodáva, že pre neho nastal čas na zmenu. Včera 10. mája bol na nového riaditeľa aj oficiálne menovaný Peter Antal. „V prvom rade sa chcem oboznámiť sa so stavom podniku, s jeho fungovaním,“ tvrdí nový konateľ a riaditeľ TS s.r.o.

Očakávam, že Technické služby začnú byť lepším a kvalitnejším podnikom,“ dodáva k zmene žiarsky primátor Ivan Černaj. /viac vo videu/ Nepotvrdil ale, že by odchod bývalého riaditeľa nebol nakoniec dobrovoľný.

Hlavný predmet činnosti TS s.r.o., potom ako časť ich činnosti prebrala akciovka Technické služby, v ktorej má 90% bratislavský developer TATRA REAL a 10% TS a.s., je okruh poskytovaných služieb v záhradníckej oblasti, opravy, údržba, výstavba komunikácii, nákladná a osobná preprava.

/mak/ Video: komentár Ivana Černaja

[color=#ff0000]­Súvisiaci text [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.96178_MSK-sa-otriasol-v-zakladoch.141]MŠK sa otriasol v základoch[/link]

Zmeny nastali aj na poste riaditeľa TS s.r.o.
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM