Rôzne Správy

Známe múzeum hľadá dodávateľa: Rekonštrukcia za milióny eur

Múzeum v regióne čaká rozsiahla rekonštrukcia. Dodávateľa prác v predpokladanej hodnote viac než dva milióny eur hľadá prostredníctvom verejnej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Známe múzeum hľadá dodávateľa: Rekonštrukcia za milióny eur
Zdroj: TASR

Múzeum vo Svätom Antone čaká tento rok rozsiahla rekonštrukcia niektorých jeho častí. Dodávateľa prác v predpokladanej hodnote 2,736 milióna eur bez DPH hľadá múzeum prostredníctvom verejnej súťaže.

Ako vyplýva z oznámenia zverejneného vo vestníku verejného obstarávania, predmetom stavebných prác budú niektoré časti múzea -suterénne pivnice v severnom a južnom krídle, kaviareň, banketová sála, nádvorie, sýpka. Predmetom obstarávania je aj rekonštrukcia vonkajšej kanalizácie a čistička odpadových vôd. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 16. januára.

Múzeum vo Svätom Antone je jediným celoslovenským poľovníckym múzeom s mnohými zahraničnými aktivitami. Ide o príspevkovú organizáciu priamo riadenú Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Šéfka agrorezortu Gabriela Matečná pred časom informovala, že do jeho obnovy investuje rezort 3,2 milióna eur. Práce by sa mali začať a aj skončiť ešte v tomto roku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM