Barbara Dallosová Krimi

Zrážka pri Kremnici: Mišo (29) predbiehal jeden nákladiak, napálil to do druhého

Mladý Koperničan podľa slov polície doplatil na neohľaduplné predbiehanie. Keď sa chcel zaradiť späť do pruhu, z protismeru sa vyrútil kamión...

Ilustračný obrázok k článku Zrážka pri Kremnici: Mišo (29) predbiehal jeden nákladiak, napálil to do druhého
Zdroj: Policajný zbor SR

O dopravnej nehode osobného auta s kamiónom pri Kremnici sme vás informovali v článku Vážna nehoda pri Kremnici: Na pomoc vyrážali dve sanitky

Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, k dopravnej nehode (19.12.) došlo krátko po dvanástej na obed medzi obcami Lúčky a Kopernica.

,,Vodič vozidla zn. Volkswagen Golf Michal (29) z Kopernice viedol auto smerom z obce Lúčky do obce Kopernica, pričom predbiehal vozidlo Scania, ktoré viedol vodič (52) z Dolnej Vsi," opisuje Kováčiková. Ako pokračuje hovorkyňa, keď sa mladý Koperničan dostal na úroveň nákladiaku, z protismeru vyšla Avia, na čo sa už nestihol zaradiť späť a došlo k zrážke.

Podľa policajných informácií sa pri nehode ľahko zranil vodič Golfu aj jeho spolujazdkyňa (27). Prípad má v rukách polícia a ako dodala Kováčiková, nedisciplinovaným a neohľaduplným predbiehaním zapríčinil mladý vodič nehodu, ktorej škody sú predbežne vyčíslené na 6 000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM