Barbara Dallosová Rôzne

Adam Ďurica EXKLUZÍVNE: Takto reagoval na otázku fanúšičky, koľko berie za koncert! VIDEO

Exsuperstárista, autor známych rádioviek a lámač dievčenských sŕdc. To je Adam Ďurica, ktorý bol jedným z lákadiel desiateho žiarskeho City festu. My sme Adama vyspovedali v backstagei, pozrite, čo všetko prezradil.

Ilustračný obrázok k článku Adam Ďurica EXKLUZÍVNE: Takto reagoval na otázku fanúšičky, koľko berie za koncert! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Adam sa so svojím bandom sa ukázal na stagei o jednej poobede, keď bolo i v Parku Štefana Moysesa pod tieňmi storočných líp pekelne horúco. Pred tropickými teplotami varovali naše mesto i meteorológovia, na City feste boli v pohotovosti hasiči, ktorí zabávajúci sa dav ľudí osviežovali vodou.

Napriek obednej horúčave si Adam koncert pred žiarskym publikom pochvaľoval: ,,Bolo dneska veľmi dobre v Žiari, naozaj. Bol som prvý raz na City feste, ale veľa som už o ňom počul. Bola veľmi dobrá atmosféra aj napriek tomu, aké bolo teplo."

Mladý hudobník si nevydýchol ani po vystúpení. Akonáhle zišiel z pódia, obkľúčil ho dav fanúčišiek. Ako sám tvrdí, nikdy to nebola jeho cieľová skupina.

,,Samozrejme, viac je dievčat. Ale to nie je dôvod, pre ktorý som začal robiť hudbu, beriem to ako súčasť toho a lepšie je mať viacej dievčat – fanúšikov, než mať málo fanúšikov. Takže ja som rád že ich mám, že im tie pesničky prehovárajú do duše a že si ich užívajú. Teším sa z každého jedného fanúšika," povedal spevák pre potál Žiar 24 krátko po koncerte.

Nám ešte pred Adamovým vystúpením prišla do redakcie jemu adresovaná otázka. Mladú čitateľku zaujímalo, koľko zarobí za vystúpenie, údajne tiež zvažuje spevácku kariéru, no chce vedieť, či sa jej to oplatí. Na trefnú otázku reagoval Adam s úsmevom. Viac vo VIDEU!

Pozrite si TOP momenty jubilejného City festu na fotkách.

Mohlo by vás zaujímať:

Vypočujte si novú skladbu Adam Ďuricu: Pieseň predstavuje mladého speváka v novom svetle

Bude z toho ďalší hit? Adam Ďurica nakrúcal nový klip

Adam Ďurica bol po žiarskom koncerte na roztrhanie
7
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Adam Ďurica krátko po vystúpení pred žiarskym publikom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM