Martin Károly Správy

Nový tobogan na plážovom kúpalisku: Takto bude vyzerať...

Na žiarskom plážovom kúpalisku sa usilovne pracuje. Začalo sa aj s osádzaním nového tobogana za 60 tísíc eur. Kúplaisko sa má otvoriť už cez víkend. Pozrite si fotky a video s realizátorom stavby.

Ilustračný obrázok k článku Nový tobogan na plážovom kúpalisku: Takto bude vyzerať...
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Po prenájme bufetov čaká Žiarčanov na plážovom kúpalisku, v tejto sezóne, ďalšia zmena. Pri šmýkačke práve osádzajú 42 metrov dlhý tobogan. (Pozri foto)

Stavbu investorovi odovzdáme k 15. júnu,“ potvrdil pre žiar24 konateľ eseročky ZUS Servis, Slavomír Pilník. Podľa neho je nová atrakcia bezpečná aj pre deti. „Tobogan spĺňa všetky kritériá,“ dodáva Pilník.

Tobogan bude ústiť do 110 cm vysokej vody. „Priestor okolo šmýkačky by mal prevádzkovateľ kúpaliska ohraničiť bójami,“ dodáva konateľ žiarskej firmy, ktorá vyhrala výberové konanie. (Celý rozhovor si pozrite vo videu)

Kúpu toboganu odklepli žiarski poslanci na aprílovom zastupiteľstve. Viac TU: Poslanci odklepli kúpu toboganu. Koľko za neho mesto zacvaká?

Kúpalisko chceme otvoriť už tento víkend, všetko ale závisí od počasia,“ dodáva na záver Peter Jagoš z mestských technických služieb.

Práve osádzajú tobogan na plážovom
6
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Začali s osádzaním toboganu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM