Martin Károly Správy

AKTUÁLNE z Hviezdošky: Práce na žiarskom sídlisku práve začali!

Dlhodobo avizovaný projekt rekonštrukcie medziblokového priestoru na Hviezdoslavovej ulici začal práve dnes. Projekt bude stáť 100 tisíc eur, obyvateľov čaká horúce leto. Primátor žiada o zhovievavosť...

Ilustračný obrázok k článku AKTUÁLNE z Hviezdošky: Práce na žiarskom sídlisku práve začali!
Zdroj: Dnes24.sk

V týchto chvíľach pracovníci mestských technických služieb demontujú staré sušiaky. Onedlho bude skúšaná trpezlivosť obyvateľov rozbíjaním veľkých asfaltových plôch. Funkčné detské ihrisko má byť podľa pracovníka technických služieb preložené na iné miesto ako posledné.

Primátor Peter Antal prosí obyvateľov sídliska o trpezlivosť: ,,Onedlho tak v tejto časti mesta vznikne nové, moderné, športovo – relaxačné centrum. Už dnes vám ale ďakujem za trpezlivosť a tiež toleranciu počas jeho výstavby," uvádza na svojom facebooku primátor mesta.Podľa hovorcu Martina Baláža by práce mali byť ukončené už na jeseň tohto roku.

Pozrite, ako bude Hviezdoška vyzerať!

Väčšinu peňazí poslanci hlasovaním presunuli pri zmene rozpočtu z mestskej kasy. Časť peňazí ale tvoria podľa viceprimátora Emila Vozára, aj sponzorské dary.

„Pôvodne som myslel, že to bude dlhodobejhší projekt,“ povedal pred časom Emil Vozár, ktorý je zároveň aj poslancom za tento volebný obvod. „Som rád, že to primátor takto poňal, Hviezdoška by takto mala byť dokončená už na jeseň tohto roku,“ konketizoval ďalej Vozár.

Celý článok z apríla si pozrite tu: Hviezdoška ide na paškál ako prvá: Mesto sem presúva vyše 100 tisíc eur!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM