Martin Károly Krimi

Pravrátenie kamiónu na R1: Pozrite si zábery z miesta vážnej nehody!

Dopravná nehoda medzi Novou Baňou a Žiarom sa nakoniec, akoby zázrakom, zaobišla bez vážnych zranení. Škody sú však obrovské. Kamión, vezúci cement, pri páde rozbil stredný zvodník na štvorprúdovke, hasiči museli zabrániť vytekaniu nafty z nádrže. Pozrite si zábery z nehody.

Ilustračný obrázok k článku Pravrátenie kamiónu na R1: Pozrite si zábery z miesta vážnej nehody!
Zdroj: Dnes24.sk

O vážnej dopravnej nehode, ktorá sa odohrala už včera okolo obeda, sme vás už informovali. Desivé momenty na rýchlostnej ceste: Na R1 sa prevrátil kamión!

9-ročné dievčatko previezli do nemocnice

Vodič kamiónu išiel v smere Nitra, Banská Bystrica.„53-ročný vodič kamiónu z doposiaľ nezistených príčin prešiel do ľavého jazdného pruhu, kde narazil do VW Golf, ktoré viedol 20-ročný vodič z Tekovských Nemiec,“ objasňuje hrozivú nehodu krajská policajná hovorkyňa, Mária Faltániová.

V Golfe sedelo aj 9-ročné dievčatko, ktoré podľa hovorcu záchranárov, Borisa Chmela, previezli v zhoršenom emočnom stave do žiarskej nemocnice.

Hrozil únik nafty z kamiónu

Plné ruky práce mali aj novobanskí a žiarski hasiči. Podľa Erika Piatera, ich krajského hovorcu, poskytli najprv predlekársku pomoc ľuďom, ktorí neboli v havarovaných vozidlách. „Následne boli vykonané protipožiarne opatrenia na havarovaných vozidlách a hasiči zabránili úniku prevádzkových kvapalín,“ hovorí ďalej Piater.

Vodiči museli čakať

Hasiči museli zároveň prečerpať unikajúcu naftu z kamiónu. Podľa Piatera mal poškodenú nádrž. Počas odstraňovania prekážok bola úplne uzatvorená rýchlostná cesta R1 v smere od Nitry do Banskej Bystrice a v opačnom smere bola doprava zúžená od jedného jazdného pruhu.

Foto: Krajské riaditeľstvo HaZZ v Banskej Bystrici

Prevrátený kamión na R1
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM