Barbara Dallosová Správy

Prvé platené parkovisko v Žiari: Zóna pred nemocnicou je hotová, FOTO

Parkovisko pred nemocnicou v Žiari nad Hronom by malo byť prvým spoplatneným v meste. Na mieste už vyrástla nová plocha s rampami.

Ilustračný obrázok k článku Prvé platené parkovisko v Žiari: Zóna pred nemocnicou je hotová, FOTO
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Nemocnica v Žiari nad Hronom patriaca pod skupinu Penta v uplynulom období rekonštruovala priestory pred svojimi budovami. Už pred časom zmizla spred nemocnice v pôvodná budova vrátnice. Tú nahradila recepcia vo vstupnej hale polikliniky. Pred nemocnicou vzniklo parkovisko, ktoré má byť vôbec prvým spoplatneným parkovaním v meste.

,,Rekonštrukcia parkovacích plôch je ukončená, v súčasnosti sa čaká sa na kolaudačné rozhodnutie, ktoré by malo byť potvrdené v priebehu októbra," uviedol pre Žiar24 hovorca siete nemocníc Svet Zdravia Tomáš Kráľ.

Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Parkovisko je teda už hotové, ešte však nie je funkčné. Ako sa bude pred nemocnicou parkovať do kolaudácie, sa podľa Kráľa rozhodne už v najbližších dňoch. ,,Budúci týždeň odkomunikujeme už s novým riaditeľom nemocnice, ako bude fungovať do kolaudácie, teda či teda bude sprístupnené zatiaľ v bezplatnom režime," vysvetlil Kráľ.

Nový riaditeľ, ktorý bude stáť na čele žiarskej i banskoštiavnickej nemocnice nastupuje od prvého októbra. Na riaditeľskom kresle nahradí Evu Páleníkovú.

Informovali sme vás v článku: Zmena vo vedení žiarskej nemocnice: Nastupuje nový riaditeľ

Parkovisko pred žiarskou nemocnicou je dokončené
8
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM