Barbara Dallosová Šport

Vo vynovenej športovej hale sa budú diať veci ešte pred otváračkou: Špeciálna návšteva z Nemecka!

Premena schátranej športovej haly v Žiari nad Hronom na moderný stánok sa chýli ku koncu. Verejnosť i športový fanúšici si ju ale budú môcť prezrieť ešte skôr, než sa slávnostne prestrihne stuha. Čo sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Vo vynovenej športovej hale sa budú diať veci ešte pred otváračkou: Špeciálna návšteva z Nemecka!
Zdroj: Dnes24.sk

Zámer rekonštrukcie žiarskej športovej haly odsúhlasili poslanci už v októbri minulého roka. Hala, ktorá je už niekoľko rokov v dezolátnom stave, sa tento rok začala meniť na moderný športový stánok. Ešte pred pár mesiacmi vyzerala hala ako veľké stavenisko, už na jar ale začala naberať kontúry z vizualizácií.

Keď sme sa začiatkom leta boli na priebeh rekonštrukcie pozrieť, hala už bola opláštená, stále na nej však vládol stavebný ruch. Písali sme tu: Žiarska športová hala na nepoznanie: Práce finišujú, maká sa aj cez víkendy, stihne sa termín? FOTO

Termín slávnostného otvorenia haly ešte známy nie je, už o pár dní má ale zažiť predotváračkovú generállku v podobe basketbalového zápasu. Žiarski basketbalisti majú privítať súpera z Nemecka.

,,Basketbalový klub MŠK Žiar nad Hronom s veľkým potešením prijal informáciu, že od mája dohodnutý a pripravovaný medzinárodný prípravný dvojzápas žiakov a mladších žiakov BK s ich rovesníkmi s SSC Karlsruhe sa určite uskutoční v termíne v utorok 8.septembra 2015," informoval športový riaditeľ Basketbalového klubu Norbert Nagy.

Športovci, basketbaloví priaznivci ale aj široká verejnosť si teda bude môcť zmodernizovanú halu pozrieť ešte pred slávnostným prestrihnutím stu­hy.

O tom, čo chystajú basketbalisti na samotnú otváračku, hovorí šéf klubu tajomne: ,,Na slávnostné otvorenie športovej haly, o ktorom sa verejnosť dozvie už v najbližších dňoch, si Basketbalový klub pre svojich fanúšikov pripravil malé športové prekvapenie."

Program generálky športovej haly v utorok 8.9.2015:

  • 15.00 žiaci BK MŠK Žiar nad Hronom : SSC Karlsruhe (NEM)
  • 17.00 mladší žiaci BK MŠK Žiar nad Hronom : SSC Karlsruhe (NEM)

Foto: BK MŠK Žiar nad Hronom

Návštevu v športovej hale budú hostiť žiarski basketbalisti
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM