Barbara Dallosová Správy

Žiarski hasiči bojovali nielen s vodou, ale aj s ohňom: Pozrite si FOTO aj VIDEO!

Pri včerajšom večernom pohľade z okna sa nejaká tá nočná prácička pre hasičov dala vytušiť. Tí majú za sebou naozaj bizarnú noc. Nebola to totiž len voda, s ktorou sa museli počas šichty popasovať. Hasiči v usmoklený večer hasili aj požiar!

Ilustračný obrázok k článku Žiarski hasiči bojovali nielen s vodou, ale aj s ohňom: Pozrite si FOTO aj VIDEO!
Zdroj: Dnes24.sk

Po prvých septembrových dňoch, ktoré akoby sa ešte zabudli niekde v lete, prišiel včera večer výdatný dážď. Ten nikoho nešetril a na mnohých miestach pršalo dokonca celú noc. V strehu boli samozrejme aj žiarski hasiči. Hoci s niektorými situáciami sa obyvatelia vysporiadali aj bez nich, čítajte TU.

Schytal to aj rodinný dom

Pár kilometrov od Žiaru hasiči zasahovali vo vytopenom rodinnom dome. ,,Vytápalo priestory rodinného domu, voda pretekala do jeho obytných častí, zaplavená bola tiež záhrada. Hasiči odčerpávali vodu a vynášali von bytové zariadenie aby ho ochránili pred poškodením," opisuje zásah Jozef Rozemberg z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiari nad Hronom.

Tu sa zase hasilo

To, že budú hasiči počas nočného lejaku práve hasiť oheň, by napadlo asi málokoho. Aj s tým sa však museli popasovať. Podľa jedného z obyvateľov Starej Kremničky sa začal obcou šíriť štipľavý zápach už poobede. Horelo v areáli firmy. ,,V Starej Kremničke horela hromada odpadu, príslušníci hasičského a záchranného zboru sa do objektu najprv nevedeli dostať, keďže v ňom nikto nebol. Keď sa im to podarilo, požiar uhasili," vysvetľuje Rozemberg.

Foto aj video z nočného zásahu v Starej Kremničke si pozrite v našich galériách.

Foto a video: František Kovár

Večerný zásah hasičov v Starej Kremničke: Takto to tam vyzeralo!
10
Galéria
Večerný zásah hasičov v Starej Kremničke: Takto to tam vyzeralo!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM