Martin Károly Rôzne

Známa žiarska postavička Tyxo (24): Zbalili ho policajti, skončil v psychiatrii

Pravdepodobne veľké prekvapenie dnes zažil mladý muž zo Žiaru, prezývaný Tyxo. Po ulici sa preháňal s atrapou samopalu s tlmičom, na hlave mal slúchadlá. Inokedy zas používal ako ozdobu svetielka, či bláznivé čelenky. Dnes ho ale zbalili policajti a previezli na psychiatrické oddelenie v Kremnici.

Ilustračný obrázok k článku Známa žiarska postavička Tyxo (24): Zbalili ho policajti, skončil v psychiatrii
Zdroj: Dnes24.sk

Veď on je neškodný, jeho snád pozná každý,“ komentuje dnešnú žiarsku udalosť Martina na našej FB stránke. „Veď to je kámoško všetkých žiarčanov haha:-)),“ dodáva Žiarčanka Natália.

Tyxo ale podľa všetkého dnes prestrelil, keď sa vybral na prechádzku s atrapou samopalu s tlmičom. Na hlave mal walkmanové slúchadlá, ktoré tvoria jeho pravidelnú výbavu.

Na pravdepodobne úplne neškodného mladíka, ktorý je však podľa zastupujúceho náčelníka MsP, Róberta Šišku nesvojprávny, sa vrhla skupina policajtov v nepriesteľných vestách. Zadržali ho v sociálnej ubytovni, kde momentálne žije.

Dopustil sa hrubej neslušnosti tým, že mieril na ľudí atrapou zbrane,“ hovorí ku kurióznemu prípadu policajná hovorkyňa, Mária Faltániová. Podľa nej bol po zadržaní vypočutý a bolo mu vznesené obvinenie.

Popoludní ho policajti podľa hovorkne eskortovali do psychiatrického oddelnia v Kremnici.

Ďalšie informácie o dnešnom prípade sa dočítate TU: Kuriózny výjav v Žiari: Po ulici pobehoval muž s atrapou samopalu, zasahovali policajti

Foto: Marek Rusnák

Tyxa dnes zbalili policajti
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM