Barbara Dallosová Správy

FOTOGALÉRIA: Do Žiaru dorazila Perinbaba, takto to vyzerá v uliciach nášho mesta

Predpovede meteorológov sa naplnili. Žiarčania sa prebudili do zasneženého rána. Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá v uliciach mesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTOGALÉRIA: Do Žiaru dorazila Perinbaba, takto to vyzerá v uliciach nášho mesta
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Zdá sa, že nefalšovaná zima s hŕbou snehu je späť. Predpoveď meteorológov s výstrahou naberá reálne rozmery. Tí avizovali v našom okrese výskyt silného sneženia pri ktorom malo napadnúť 25 – 35 cm nového snehu. Biele ulice nášho mesta im dávajú za pravdu.

Husté sneženie a teploty okolo nuly však nemajú na svedomí iba idylickú scenériu. Utlačený sneh sa drží na chodníkoch a cestách. Okrem zababušených Žiarčanov stretnete v uliciach mesta aj odhŕňače. Žiarske Technické služby, ktoré majú úpravu miestnych komunikácií na starosti, sú v pohotovosti už od skorých ranných hodín. Podľa slov ich riaditeľa sú na nápor snehu pripravení a s obyvateľmi neustále komunikujú prostredníctvom linky zimnej údržby.

Vrtošivé počasie môže potrápiť tiež šoférov. Žiarski hasiči sa ráno ponáhľali k prevrátenému kamiónu, ktorý zablokoval hlavnú cestu. Podrobnejšie informácie aj fotky z miesta nehody nájdete TU.

Pozrite si zábery zasneženého Žiaru v našej fotogalérii!

Žiarske ulice pod snehovou pokrývkou
25
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM