Barbara Dallosová Správy

Novinka z kremnického kupka poteší každého: Predlžujú otváracie hodiny, navyše bez príplatku!

August nás počastuje radom pekelne horúcich dní za sebou, varovný prst dvíhajú i meteorológovia. Ideálne je horúčavy tráviť pri vode. Na to mysleli aj na kremnickom kúpalisku Katarína a pri príležitosti tropickej vlny zaviedli zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Novinka z kremnického kupka poteší každého: Predlžujú otváracie hodiny, navyše bez príplatku!
Zdroj: Dnes24.sk

Slnečné lúče v najbližších dňoch poriadne priostria. Meteorológovia na najbližšie dni vydali pre náš okres dokonca výstrahu najvyššieho stupňa. So stúpajúcou ortuťou v teplomeroch stúpa i počet tých, ktorí sa počas trópov vyberajú schladiť na kúpaliská.

Návštevníkov víta i termálne kúpalisko Katarína v Kremnici. V prevádzke sú rekreačný, sedací, plavecký a detský bazén. Teplotného šoku z horúceho vzduchu do ľadovej vody sa obávať nemusíte, teplota vody sa pohybuje v rozmedzí 25 – 37 °C.

Nie každý však môže vytiahnuť plavky už ráno a vyraziť k bazénom. Na kremnickom kúpalisku mysleli i na tých, ktorí končia v práci až podvečer, kedy sú teploty stále poriadne vysoko, veľa kúpalísk však už svoje brány zatvára.

Vzhľadom na pretrvávajúce vysoké teploty sa teda prvádzkovatelia kúpaliska Katarína rozhodli predĺžiť otváracie hodiny až do 19:00 hod. Predĺžené otváracie hodiny platia pre dni, kedy nie je nočné kúpanie, teda v pondelok, stredu, piatok a nedeľu. V ostatné dni bude kúpalisko otovrené do 18:00, pričom už 18:30 štartuje nočné kúpanie. To trvá do 20:30 hod.

,,Snažíme sa vyhovieť i tým, ktorí do poobedných až večerných hodín pracujú. Mimoriadne teplé počasie býva ešte aj večer, mnohým preto osvieženie po pracovnom dni určite padne vhod," hovorí majiteľ kúpaliska Jozef Mičo a ubezpečuje, že cena vstupného i počas predĺžených otváracích hodín zostáva nezmenená.

Navyše si môžete kúpiť permanentku, dá sa tak ušetriť až 50% z ceny vstupného.

Čítajte tiež:

Plavecký v Kremnici je napustený, kúpať sa však nedá: Čo je za tým a prečo už nemáme žlté šnúrky na plavkách?

Kremnické kupko si uctilo darcov vstupom GRÁTIS počas celej sezóny: To sa u nás len tak nevidí!

Čas na pláži sa dá tráviť aj aktívne: Možnosti športového vyžitia ponúkne kremnické aj žiarske kupko!

Foto: facebook – Kúpalisko Katarína Kremnica

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM