Barbara Dallosová Rôzne

Zatmenie Slnka objektívmi našich čitateľov: Pomôžte nám vybrať najlepšiu fotku!

Úžasné vesmírne divadlo, v ktorom sa s našimi zrakmi pohrali Slnko a Mesiac, sa na oblohe odohralo dnes doobeda. My sme vám dali šancu získať za záber tohto úkazu skvelú cenu. Do redakcie nám začali chodiť prvé zábery. Čo na ne hovoríte?

Ilustračný obrázok k článku Zatmenie Slnka objektívmi našich čitateľov: Pomôžte nám vybrať najlepšiu fotku!
Zdroj: Dnes24.sk

Výnimočná chvíľa, kedy z nášho pohľadu Mesiac zakryl väčšiu časť Slnka, vrcholila dnes krátko pred jedenástou hodinou. V Žiari sa zraky k oblohe upierala priamo z ulíc, z verejného pozorovania v planetáriu, či z dvorov niekoľkých škôl.

My sme sa rozhodli jedného z vás za fotku dnešného čiastočného zatmenia Slnka odmeniť. Samozrejme, nemusí ísť len o fotku samotného úkazu, ale aj celkovú atmosféru v uliciach, či pohľady na krajinu, počas neho. Technické zvládnutie fotky v tomto prípade nie je podstatné, dôležitý je nápad.

Autor najlepšej fotky zatmenia získa 20 eurový budget na skvelý obed alebo večeru v žiarskej reštaurácii Hotela Luna. Spravte si chute už teraz a pozrite, čo by ste si z bohatého jedálneho lístka vybrali.

Mesiac sa spred Slnka stratil len pre pár chvíľami a nám už do redakcie začali chodiť prvé zábery. Rozhodovanie nebude ľahké. Pomôžte nám! Pozrite si v našej galérii fotky, ktoré nám doposiaľ prišli a dajte nám vedieť, ktorá sa vám najviac páči. Svoje názory môžete vyjadriť v komentároch na facebooku, alebo sa zaregistrovať a komentovať priamo pod článkom. Pre prehľadnosť sú fotografie očíslované. Na vaše názory budeme pri výbere víťaza prihliadať :)

Súťaž ale stále prebieha a fotografie nám môžete posielať na ziar@global24.sk. Aby sme víťaza mohli čo najskôr kontaktovať, uveďte aj celé meno a telefonický kontakt. Súťaž vyhodnotíme v pondelok 23. marca.

V súťaži o najlepšie zachytenie zatmenia bojuje aj video!
1
Galéria
Takto sa podarilo cvaknúť zatmenie našim čitateľom: Máte svojho favorita?
39
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM