Stanislav Černák Rôzne

Rekonštrukcia cesty Stará Kremnička - Kremnica: Pozrite si aktuálne VIDEO priamo spoza volantu

Práce na rekonštrukcii cesty medzi Žiarom nad Hronom a Kremnicou sú v plnom prúde. Pozrite si zaujímavé video, ako to na tomto úseku vyzerá z pohľadu vodiča.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia cesty Stará Kremnička - Kremnica: Pozrite si aktuálne VIDEO priamo spoza volantu
Zdroj: YouTube.com

Až 9,5-kilometrový úsek na ceste I/65 medzi cestami Stará Kremnička – Kremnica rekonštruujú už dlhšiu dobu. Podrobné informácie sme vám priniesli už pred nejakým časom.

Náš čitateľ ANDi nám zaslal zaujímavé video, v ktorom uvidíte, ako to aktuálne vyzerá na spomínanom úseku. A to priamo spoza volantu.

A dokedy to vlastne celé potrvá? Ako sme vás informovali ešte v apríli, spoločnosť Skanska sa zaviazala dokončiť práce do šiestich mesiacov od ich začiatku. Keďže od štartu rekonštrukcie uplynul jeden mesiac, novej vozovky by sme sa mali dočkať až na jeseň tohto roka. Na otázku, či sa termín dokončenia medzičasom neposunul, či už bližšie k zime, alebo k letu, Simanová reagovala: ,,Termín ukončenia výstavby do 6 mesiacov od začatia prác, ktorý sa vzťahuje na všetky časti prebiehajúceho projektu rekonštrukcie ciest v Banskobystrickom kraji bude dodržaný."

Čítajte tiež:

Medzi Žiarom a Kremnicou stále so zdržaním, počkáme si aj pred semaforom: Dokedy ešte?

Foto: YouTube (print screen)

Reknštrukcia úseku cesty I/65 vo videu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM