Barbara Dallosová Krimi

Policajti objasňujú smrteľnú nehodu neďaleko Žiaru: Jedno je však stále záhadou!

Nešťastie na ceste si vyžiadalo život mladého vodiča (†31). Ten podľahol zraneniam ešte na mieste, privolaní leteckí záchranári už mu pomôcť nemohli. Auto sa ale na známej ceste s ničím nezrazilo. Polícajti opisujú, ako sa to celé stalo...

Ilustračný obrázok k článku Policajti objasňujú smrteľnú nehodu neďaleko Žiaru: Jedno je však stále záhadou!
Zdroj: TASR

O tragédii na ceste medzi Bzenicou a Žarnovicou sme vás už informovali. Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, došlo k nej v piatok (17.7.) o 12:00 hodine na ceste I/65. Obeťou nehody sa stal 31-ročný muž zo Bzenice.

,,Vodič viedol vozidlo značky Škoda Felicia v smere od Bzenice na Žarnovicu. V úseku cesty medzi Bzenicou a kameňolomom Sokolec po výjazde z ľavotočivej zákruty dostal šmyk, pri ktorom zišiel pravou časťou vozidla mimo cestu, kde pri návrate späť na cestu vodzidlo dostalo rotáciu, prevrátilo sa na strechu a skončilo mimo cesty. Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol," opisuje udalosť Faltániová s tým, že príčina šmyku je stále nezistená.

Ako pokračovala, škoda na vozidle bola odhadnutá na 800 eur. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, vyšetrovanie príčin nehody pokračuje. ,,V prípade bola nariadená súdna pitva a k vyšetrovaniu bol prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy," dodáva na záver hovorkyňa.

Čítajte tiež:

Nešťastné vystúpenie z vozňa malo za následok drámu: Idúci vlak ťahal ženu po nástupišti!

Známa križovatka pri Žiari dejiskom ďalšiej nehody: Mladý šofér (28) to napálil do BMW! Autentické FOTO

Jánovi (58) zo známej dediny pri Žiari pokus o útek nevyšiel: Zrámoval dve autá, sám skončil na streche!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM