Barbara Dallosová Rôzne

Témy, ktoré Žiarčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali

Tento rok bol bohatý na rôzne udalosti. Niektoré vás ale oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Žiar 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Žiarčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali
Zdroj: Dnes24.sk

1. Talentovaná Dominika v klipe

Pôvabná Dominka z obce Lovčica – Trubín sa venuje latinsko-americkému tancu, v ktorom má už slušnú zbierku úspechov. Toto leto si však talentovaná tanečníčka skúsila niečo nové. Objavila sa v klipe známeho slovenského interpreta.

Čítajte viac: Krásna Dominika (24) z dedinky pri Žiari: Zahrala si v klipe letného hitu známeho umelca VIDEO

2. Krava Milka pred bránami psychiatrie

V uliciach Kremnice sa o nemalý rozruch postarala polodivá krava. Tá sa v blízkosti mesta sa údajne túlala už niekoľko týždňov, v jeden večer si to ale namierila rovno do Psychiatrickej nemocnice. Samozvaná ,,pacientka" sa pri bráne zabývala a zabránila tak odchodu zamestnancov nemocnice z práce, preto boli na pomoc privolaní muži zákona.

Čítajte viac: Krava Milka pred kremnickou psychiatriou: Mestskí v akcii, z komentára náčelníka ľahnete smiechom :) FOTO

3. Naj lekár žiarskej nemocnice

Svoje zdravie po príchode do nemocnice vkladáme do rúk lekárov. V žiarskej nemocnici ich pracujú desiatky. Nás zaujímalo, ako sa na ľudí, ktorí sa starajú o naše životy, pozerajú samotní pacienti. Ich odpovede hovorili jasnou rečou.

Čítajte viac: Pacienti v našom meste prehovorili: Tento muž sa stal najobľúbenejším lekárom žiarskej nemocnice!

4. Peťo o tatérskom chlebíčku

Pre tatéra Peťa je jeho remeslo vášňou. Jeho rukopis nájdete na telách mnohých Žiarčanov i Žiarčaniek, sám má pritom len jediné tetovanie. V štúdiu sa už stretol s najrôznejšími požiadavkami.

Čítajte viac: Tatér Peťo (30) zdobí telá Žiarčanov: Hneď prvá zákazníčka v štúdiu ho dostala takouto požiadavkou

5. Vychytený fotograf

Marek Zelina patrí medzi žiadaných fotografov nielen v Žiari, ale aj širokom okolí. O tom, ako vyzerá svadba spoza objektívu, na akých miestach mladomanželov zvečňuje najčastejšie a čo od nich počuje nerád, prezradil v rozhovore.

Čítajte viac: Žiarsky fotograf Marek (27): Snúbencov nacvakám kde chcú, niektoré lokality sú ale super

6. Nezdolateľný kopec pod Priorom

Kopec vedúci k frekventovanej križovatke na hlavnom ťahu sa stal v jedno mimoriadne usnežené popoludnie takmer adrenalínovou atrakciou. Do smiechu ale zrejme nebolo vodičom, ktorí sa po čerstvo nasneženej vrstve nevedeli vyškriabať ani napriek všetkej vynaloženej snahe.

Čítajte viac: Kopec pod Priorom sa stal adrenalínovou disciplínou: Pozrite VIDEO, ako sa po ňom škriabu autá!

7. Dedina bez futbalu

Kostol, krčma a futbal. To sú veci, ktoré sa skloňujú ako povinná výbava každej slovenskej obce. Oznam o zrušení futbalového tímu bol v neďalekej dedine nepríjemným prekvapením.

Čítajte viac: Starosta zavesil na Facebook smutný oznam: Bez chleba sa na dedine prežiť dá, ale bez futbalu?

8. Odkaz pre žiarskych policajtov

Nepozná ich mená, no presne vie, čo by im povedala. Na ráno, kedy skončili s autom vo zvodidlách, ale ani na mužov zákona, ktorí prišli na miesto, vodička Katarína (51) a jej kamarátka Renáta (50) tak skoro nezabudnú…

Čítajte viac: Renáta (50) hľadá žiarskych policajtov, ktorí zasahovali pri búračke: Má pre nich odkaz

9. Klip žiarskej pesničkárky

Pesnička Rôzne druhy ľudí z dielne žiarskej hudobníčky Dominiky Fričovej zožínala úspechy v Demovnici Rádia FM niekoľko týždňov. K príjemnému songu pribudol aj videoklip. Pod ten sa podpísala uznávaná animátorka.

Čítajte viac: Žiarčanka Dominika (32) stvorila chytľavý song: Klip jej robila talentovaná animátorka, musíte vidieť! VIDEO

10. Prekvapivý nález

Šášovský hrad je silným historickým odkazom nášho regiónu. Do jeho obnovy sa na jar opäť pustili dobrovoľníci i nezamestnaní. Dozerať prišli aj archeológovia a ukázalo sa, že Šášov ešte stále má tajomstvá, o ktorých sme nevedeli.

Čítajte tiež: Archeológovia mali len dozerať, s takýmito nálezmi nepočítali: Aha, čo skrývali sutiny hradu Šášov! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM